Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Opłaca się?

bfffff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na enigmę opłaca się, ale czy warto grać na czyimś koncie.

Jest WK +9 to najlepsze co może być, bo nie będziesz miał praktycznie z niczym problemu.

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Opłaca się i to jak ;)

Oczywiście, że nie. Kupienie postaci jest największą głupotą o jakiej słyszałem. Kupisz, zagrasz dwa dni i odrazu ban za handel postaciami.

Jak to nie?Gdzie to jest bo nie widziałem? o.O Skąd wiesz?Pokaż dowód że jest coś takiego jak "ban za handel postaciami" lol omg wtf..Nie ma czegoś takiego.A co do konta to opłaca się :)

Opublikowano

@up

Jest takie coś w regulaminie Nostale, że nie można posiadać kupionych kont, jest to sprzeczne z ich regulaminem i można szybko wyłapać bana.

pkt 1.5 z OWU: ''1.5. Oferowane przez firmę Gameforge gry online oraz inne usługi przeznaczone są wyłącznie dla celów rozrywkowych. Zabrania się wykorzystywania ich w celach związanych z działalnością zarobkową lub działalnością gospodarczą.''

k4L2ZMS.png

Opublikowano

W dodatku co to za frajda jak kupisz czyjeś konto? W dodatku nie robi szału. Wk +9? Proszę Cię... 18kk jak dobrze dogadasz się ze sprzedającym. EQ też jakiegoś tam szału nie robi (sam o tym wspominał). Nie pokazał jakie ma resy. Kostium krzaka to jedyna rzecz jaka jest coś tam warta ale i tam bym się na to nie pokusił. Krzak żółty? Mogę się założyć, że 40lv def+3... Wydać 120zł na to "coś" to przesada.

Opublikowano

Nie ;)

Jedyne konta które opłaca się kupić to 90 lvl ewentualnie 88-90..

po co ci takie konto? lod otwarte, event jest na evencie zarobisz w 2 dni na tego WK jak potrafisz farmić.

ja bym popierał przenoszenie postaci na inny serwer :), bo kupowanie dziwne..

już wole się wymienić ale zbyt duże ryzyko.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Jak się samemu nie nauczy ktoś grać to i tak będzie lamił nawet z kontem dobrym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...